Direktlänk till inlägg 9 september 2013
Antal portioner: 4
Ingredienser
400 g spaghetti
5 st peperoncino
6 klyftor vitlök skivade
1.5 dl olivolja
2 dl bladpersilja, finhackad
3 dl vitt vin
200 g torsk i tärningar om 2x2cm
salt
1. Fräs peperoncino och vitlök i olivolja sakta utan att ge färg i 1 minut.
2. Tillsätt vitt vin och låt koka ordentligt.
3. Tillsätt torsken och krydda med salt, låt koka 2 minuter.
4. Tillsätt persilja och pasta och låt pastan suga upp vätskan.
5. Smaka av med salt en sista gång!
Vi har flyttat till ny domän. Nya inlägg ser ni här: http://torejesper.blogspot.com/ ...
Så närmar vi oss midnatt och årets sista dag är kommen. Det har verkligen varit ett mycket händelserikt år på många sätt vilket jag redan skrivit om i det förra inlägget. Jag tänkte därför ta tillfället i akt att tacka för alla de här åren på bloggpl...
http://torejesper.blogspot.com/ ...
Hej alla läsare!
Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!
Väntande text
Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.
Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.