Direktlänk till inlägg 15 december 2011
Julen närmar sig med storsteg och då ska självklart strömmingen fram:
600 g strömmingsfilé
100 g rökt lax
2 msk senap, gärna grovkornig
2 msk hackad dill
3 dl vispgrädde
salt
peppar
1. Skölj den rensade strömmingen och klipp bort fenorna.
2. Sätt ugnen på 200 grader. Salta botten på en ugnsfast form och rulla strömmingen med skinnsidan utåt. Lägg rullarna i formen.
3. Hacka den rökta laxen och strö den över strömmingen. Blanda sedan senap och dill med vispgrädde och smaka av med salt och peppar. Tänk på att strömming kräver ganska mycket salt.
4. Grädda i cirka 20 minuter.
/J
Vi har flyttat till ny domän. Nya inlägg ser ni här: http://torejesper.blogspot.com/ ...
Så närmar vi oss midnatt och årets sista dag är kommen. Det har verkligen varit ett mycket händelserikt år på många sätt vilket jag redan skrivit om i det förra inlägget. Jag tänkte därför ta tillfället i akt att tacka för alla de här åren på bloggpl...
http://torejesper.blogspot.com/ ...
Hej alla läsare!
Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!
Väntande text
Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.
Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.