Alla inlägg under september 2013
Jag är väldigt nöjd med min insats första dagen på biblioteket. Har fått sätta upp böcker, småplocka som det heter och förteckna lite.
Hovshaga har dessutom köpt in min debutroman och nu funderar dem på hur de vill marknadsföra mig. Månaden kommer troligen bli väldigt spännande och givande. Naturligtvis slog min hjärna slint när jag satte upp böcker. Fick en ny rolig idé till en kommande bok. Hur ska jag kunna hålla reda på alla?
Hallå på er denna onsdagskväll!
Nu har jag precis kommit tillbaka till rummet efter en rafflande match i Mario.
Ska inte skryta men det gick bra!
Imorgon följer det tre timmar av drama och teater, sedan en lång föreläsning på ett ställe som jag inte vet vad det heter, till sist är det musikgruppen!! Det blir en toppen-dag hoppas vi på.
Ha det gött och godnatt!
Tja!
Lite lektioner har vi haft idag, vi presenterade vår undersökning om fritid.
Jag kan ställa er samma fråga. Vad är fritid för just dig? Är det det på jobbet? Gymmet? kanske det är när du får göra vad du vill ?
Det var också roligt att se att tjejerna gick mer på café, läser böcker och går oftare på teater än killar.
Sedan hade killarna mer % i data och tv-spel, gym, det lite mer fysiska.
Igår:
Vet inte om jag har berättat om det men i alla fall. Vi körde Ultimate på idrotten igår. Superkul. Man kör två lag, en frisby och sedan får man inte röra sig om man har den, som sagt superkul!
Ha en fortsatt bra dag!
På torsdag testar man på jobbet i att vara bibliotekarie ute i Hovshaga.
Vi får se hur länge man stannar där.
Antal portioner: 4
Ingredienser
Kycklingburgare
600 g kycklingfärs
3 msk soltorkade tomater, hackade
4 msk svarta oliver, hackade
0,5 citron, skalet av
1 bananschallottenlök finhackad
1 ägg
1 dl grädde
2 msk ströbröd
Dressing
1 dl crème fraiche
1 dl majonnäs
1 dl basilika, finskuren
1 nypa socker
salt och peppar
hamburgerbröd
sallad
1. Kycklingburgare
Hacka oliver, lök och soltorkade tomater fint. Slå upp färsen i en bunke och tillsätt alla hackade ingredienser.
2. Vänd ner ströbröd, ägg och grädde.
3. Avsluta med salt, peppar och rivet citronskal. Blanda sedan samman färsen och blanda hamburgare av färsen.
4. Se till att ha rena händer och ha vatten till hands så klibbar det mindre. Stek sedan hamburgarna i en medelvarm panna med smör, stek ena sidan först, vänd sedan och sänk värmen på stekpannan.
5. Dressing
Blanda sedan crème fraiche med majonäs, finskuren basilika och en nypa socker så är dressingen klar.
6. Stek hamburgerbrödet i en torr varm panna. Servera med sallad i botten och rikligt med dressing.
Hej alla läsare!
Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!
Väntande text
Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.
Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.